VALITSE KANKAASI

Manglanilla voit nauttia omien paitojesi luomisesta miltei rajattomasta upeiden kankaiden valikoimasta, jotka ovat 100% tehty Italiassa arvostetuimpien ja kuuluisimpien kangaskutojien toimesta.

VALITSE TYYLISI

Suuri valikoima etuosia, takaosia, taskuja ja erityisen laaja -yli 30 erilaisen- kauluksen ja kalvosimien valikoima, joista luoda täydellinen paitasi. Tällaiset vaihtoehdot eivät koskaan ole saatavilla valmispaidoissa.

TEE SIITÄ PERSOONALLINEN

Voimme myös lisätä paitaan nimikirjaimesi, tehden siitä täysin persoonallisen.

MITTATILAUSPAIDAT

 

Alkaen hienoista raaka-aineista, jotka on valittu ja ostettu parhaasta egyptiläisen puuvillan valikoimasta, kudontaprosessiin, joka tapahtuu Italiassa 900-luvulta asti säilyneillä kangaspuilla, STEFANO RICCIn tuotanto vaatii huomattavan määrän aikaa, mutta mahdollistaa samalla firenzeläisen muotitalon luoda erityisiä kankaita, kuten 180/2 superpuuvillan.

Nämä ovat ne elementit, joihin STEFANO RICCI-paitojen valmistus perustuu. Jokainen paidan osa (keskiosa, hihat, kaulus, ies, hihankäänteet ja taskut) leikataan erikseen ja ommellaan yhteen, 25 ompeleella tuumassa, pätevien alan ammattilaisten toimesta. Erityinen prosessi, joka korostaa jälleen kerran hellittämätöntä laadun tutkimustyötä tuotannon jokaisessa vaiheessa.

  

ROHKEA JA IKONINEN

 

Ajan saatossa, Stefano Riccistä on tullut uranuurtaja miesten muotimaailmassa. Hyödyntäen samaa omistautunutta käsityötaitoa ja vertaansa vailla olevia materiaaleja, jotka erottavat Stefano Riccin solmiot muista, Ricci on ohittanut vertaisena miesten muotimaailmassa. Stefano Riccin paidat seisovat eturintamassa yksilöllisin ominaisuuksin, kuten kahdeksankulmaiset Swarovski-helminapit hänen paidoissaan.

Ikoniset Stefano Ricci-vaatteiden ominaisuudet eivät lopu nappeihin. Stefano Ricci saa inspiraationsa käyttämiinsä väreihin eksoottisista villieläimistä ja maanläheisistä luonnollisista sävyistä. Afrikan Saharan tasangoilta Siperian lumisiin maisemiin, Ricci seuraa visiotaan ilman kompromisseja tai kuluista huolimatta, sillä hän uskoo, että kauneus ja muoti ovat ensiarvoisen tärkeitä.

 

MANGLANI OY

ADDRESS
Mannerheimintie 6 B, 5th floor
00100 Helsinki, Finland

OPENING HOURS
By appoinment only

CONTACT US
+358 9 6855 7611 
info@manglani.fi

 

WE ARE HERE

©2020 Manglani Oy. All Rights Reserved. Designed By Assiabi.Com

Search