GET STARTED

MITTATILAUSPUVUT

 

  • valmistetaan perinteisillä menetelmillä italialaisissa työpajoissamme
  • valmistetaan ja kootaan käsin
  • välivuori tehdään kamelinkarvojen ja jouhien kerroksista, jotka on esipesty, vaatteen yhdenmukaisuuden ja stabiliteetin takaamiseksi
  • napinreiät ommellaan kahdesti; ensin puuvillalangalla ja sitten silkkilangalla
  • hartiat ja hihat ommellaan käsin ja muotoillaan niin, että äärimmäinen mukavuus ja ulkomuoto hartioiden ja rinnan alueella on taattu

Kaikki nämä elementit vaikuttavat mittatilauspuvun mukavuuteen, keveyteen ja kestävyyteen. Koska suurin osa työstä tehdään käsin, ammattitaitoiselta räätäliltä vaaditaan tuntien yksinomainen työpanos mittatilauspuvun yksityiskohtaiseen viimeistelyyn.

VALITSE KANKAASI

 

Scabal on myynyt kankaita vuodesta 1938 lähtien, mutta kun se osti kangastehtaan kuuluisimmalta kankaankudonta-alueelta Englannissa, Huddersfieldistä, sen historia hyppäsi takaisin vuoteen 1899, jolloin hienoimpien kankaiden valmistus alkoi kyseisellä tehtaalla. Itseasiassa tästäkin hetkestä mennään vieläkin taaemmaksi, sillä aivan samalla paikalla aloitettiin kankaiden valmistus jo 1500-luvulla!

Wainshiellin tehtaan hankinnan myötä Scabalin historia ja tietämys alkavat vuodesta 1807. Taitavat kuviot, rohkeat värit, miellyttävä koskettaa, hienostunut tyyli ja perinteinen käsityötaito; nämä ovat ominaispiirteitä niille 5000:lle kankaille, joista voit valita.

Scabal on tehnyt huolella suunnitellun valikoiman ylevistä raaka-aineista, joita käytetään parhaiden kankaiden kudontaan: puhtaasta kampavillaa, puuvillaa, kashmirvillaa, sillkkiä, mohairvillaa, vikunjaa jne.

 

VALITSE TYYLISI

 

Olemme suunnitelleet lukuisia erilaisia leikkauksia takeille ja housuille pukuja varten. Sinä päätät nappien lukumäärän takin etupuolella ja halkioiden määrän takana, haluatko housut laskoksilla vai ilman.

Meillä on useita erilaisia pukuja, joita voidaan käyttää mallina, suunnitellessamme sinulle omaa mittatilauspukua. Taidokkaat ja kokeneet managerimme auttavat sinua valitsemaan puvullesi vetovoimaisimman tyylin, haluatpa sitten mukavuutta, juhlallisuutta tai istuvuutta.

 

TEE SIITÄ PERSOONALLINEN

 

Sinulle annetaan mahdollisuus osallistua aktiivisesti pukusi suunnitteluun valitsemalla napinreikien ja taskujen  tyylin, kauluskäänteen muodon, yliompeleet, vuorauksen, mahdollisen kirjonnan jne.

Housuissa voit valita haluatko vyölenkkejä, napituksen tai vetoketjun ja lahkeiden muodon ja pituuden, jotta ne laskeutuvat kauniisti kenkiesi päälle.

 

TULE MITATTAVAKSI

 

Mittojen ottaminen on työ, joka pitää tehdä erittäin tarkasti. Onneksi vaatesuunnittelijasi on kokenut ja ottaa mittasi huolellisesti. Hän on nähnyt monia pukuja ja asiakkaista ja tietää kuinka mukautua erilaisiin muotoihin ja kokoihin. Hän tekee kaikkensa, jotta prosessi sujuu niin helposti ja yksinkertaisesti kuin mahdollista.

 

MANGLANI OY

ADDRESS
Mannerheimintie 6 B, 5th floor
00100 Helsinki, Finland

OPENING HOURS
By appoinment only

CONTACT US
+358 9 6855 7611 
info@manglani.fi

 

WE ARE HERE

©2020 Manglani Oy. All Rights Reserved. Designed By Assiabi.Com

Search